7.9.2023. 9:34
0
Mirza Selimović objavio sretne vijesti
FOTO: Avaz
Pobjednik osme sezone „Zvezda Granda“, Mirza Selimović, od samog pojavljivanja u takmičenju pokazao je da će njegova karijera trajati, te su ga mnogi s razlogom nazvali nasljednikom Zdravka Čolića. Pjevač je sada to još jednom dokazao, podijelivši lijepe vijesti.

Njegova pjesma „Boliš me“ koju je snimio još 2016. godine i dalje je veoma slušana, a upravo je premašila broj od 60 miliona pregleda na Youtube kanalu.


– 60 miliona puta hvala što volite i slušate pjesmu “Boliš me” – poručio je Mirza pohvalivši se sjajnim učinkom svoje emotivne balade.

Tekst za ovu numeru napisao je Dragan Brajović Braja, muziku potpisuje Sale Tropiko, dok je za aranžman bio zadužen Milan Rađen, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.