25.1.2024. 16:16
1
Otkazan koncert Tonija Cetinskog u Sarajevu?!
Toni Cetinski ipak neće nastupiti u Sarajevu povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih Olimpijskih igara, saznaje portal Vijesti.ba.

Naime, kako je za Vijesti.ba rekao dobro upućeni izvor, koncert Cetinskog je otkazan. Razlog je navodno taj što gradonačelnica Benjamina Karić nije dozvolila finansiranje koncerta, iako je Gradska uprava delegirala projekt prema Vladi KS.

Podsjetimo, informacija da će Toni Cetinski nastupiti u Sarajevu povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih Olimpijskih igara izazvala je niz oprečnih reakcija. Očigledno su one negativne prevagnule da gradonačelnica Karić promijeni mišljenje.

Osnovne kritike odnosile su se na to da su za ovu priliku izostavljeni domaći izvođači i angažovan čovjeka koji nema mnogo veze sa Olimpijadom u Sarajevu.

"Pripremam iznenadjenje za 10.02. i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i niko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se", napisao je ranije u rekaciji Toni Cetinski i sve su prilike da se prevario, pišu danas Vijesti.ba.

(Sead M.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.