16.2.2024. 12:25
0
Četvrti singl grupe "Tetak 13.": Njihova lokomotiva ne misli stati
Tetak 13. je pod pokroviteljstvom Hayat production objavio svoj četvrti singl pod nazivom „Smak svijeta“ i čini se da se njihova lokomotiva ozbiljno zahuktava i ne misli stati. Ono što se već sada može naslutiti govori da je riječ o ozbiljnom bendu i njihovom radu, kako u muzičkom, tako i u tekstualnom izražaju. Tu nema govora o slučajnosti, jednostavno rečeno, ljudi znaju.

Ako su pjesme „Ljubav se slila niz pero“ i „Poranila moja mila draga“ protkane ljubavnom lirikom, pjesme „Manipulacija“ i „Smak svijeta“ nas podsjećaju na trenutnu situaciju kod nas i u cijelom svijetu. Vidjećemo šta nam donosi ova neizvjesna i nesigurna budućnost, ali ako ova vizionarska pjesma „Smak svijeta“ makar jednim svojim dijelom razotkriva mračnu tajnu budućeg vremena, krajnje je vrijeme da se razmisli o svemu. Tetak 13. je svoje rekao...do nas je...

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.