29.11.2016. 17:41
0
Sony predstavio Final Fantasy XV Walkman, slušalice i zvučnik
Igra Final Fantasy XV konačno stiže na konzole, a kompanija Sony to proslavlja ograničenom verzijom svog Walkmana.

Kompanija Sony je predstavila Walkman A-Series Final Fantasy XV Edition za japansko tržište, koji će koštati 300 dolara. Radi se o modelu s internom memorijom od 16 GB, koji podržava Hi-Res Audio, a ukrašen je pixel-art Final Fantasy likovima na stražnjoj strani.

Takođe, posjeduje i specijalne ikonice koje prave drastičnu razliku u poređenju s pomalo dosadnim standardnim Walkmanovim softverom.

Sony će prodavati i Final Fantasy hear.on MDR-100 A slušalice po cijeni od 260 dolara, kao i hear.go SRS-HG1 Bluetooth zvučnik. Svi ovi proizvodi su nažalost namijenjeni isključivo kupcima u Japanu.

(CDM/Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.