26.11.2023. 15:29
0
Margot Robbie smatra da nastavak filma Barbie nije nužan
FOTO: Instagram
Barbie je ove godine osvojila srca mnogih gledatelja diljem svijeta. To se posebno odrazilo na zaradu kojom se ovaj film može pohvaliti, a ista trenutno iznosi 1.4 milijarde dolara.

Barbie i Oppenheimer imali su veliku marketinšku kampanju iz koje je nastao fenomen Barbenheimer. Film Grete Gerwig na kraju je, zbog zarade, odnio pobjedu, no konsenzus stoji kako je zapravo publika pobijedila jer prvi put nakon dugo vremena u top tri filma godine nisu oni o superherojima.

Neki predviđaju da bismo mogli dobiti Barbie 2, no to je, barem zasad, daleko od istine. Čak i glavna glumica Margot Robbie smatra da nastavak nije nužan. Ona se tako izjasnila u nedavnom intervjuu za Associated Press.

"Mislim da smo dali sve od sebe u ovom filmu. Nismo ga napravili s ciljem da stvorimo trilogiju ili nešto slično. Greta je pokazala sve u ovom filmu i jednostavno ne mogu zamisliti što bi bilo sljedeće", rekla je Robbie, prenosi Index.

(M.Lj.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.