26.11.2023. 18:21
0
Legendarna Marisol proslavila 60. rođendan. Evo kako izgleda danas
FOTO: Screenshot: YouTube
Sredinom devedesetih godina nesretna sudbina cvjećarice s ožiljkom na licu prikovala je milione gledatelja za male ekrane. Zahvaljujući ulozi Marisol, Erika Buenfil, koja je prije dva dana proslavila 60. rođendan, postala je zvijezda, zauvijek upamćena po tom liku.

Prije pojave turskih sapunica, televizijskim programom vladale su meksičke telenovele, a jedna od najpoznatijih bila je upravo Marisol. Utjelovila ju je Erika Buenfil, koja je tad imala 32 godine. Iako je glumila u nizu sapunica prije te uloge, ali i nakon, zauvijek je ostala Marisol.

Glumica je prije dva dana napunila 60 godina. Na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju kako drži kolač na kojem gori svjećica. "Navršila sam 60. Sretna sam s toliko blagoslova i ljubavi. Hvala, hvala, hvala", napisala je u opisu objave.


(M.Lj.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.