2.12.2023. 12:42
0
Pojavila se fotografija Aleksandre Prijović iz osnovne škole: Da li biste je vi prepoznali?
Srbijanska folk pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je u Zagrebu održala prvi od ukupno pet koncerata koji su zakazani u Areni hrvatske prijestolnice.

Više od 10 hiljada obožavatelja uživalo je u hitovima Aleksandre Prijović s kojom su tokom čitavog koncerta pjevali u jedan glas.

Za večeras je zakazan i drugi koncert u Areni Zagreb, a u uoči njega hrvatski mediji su se dokopali fotografije srbijanske pjevačice iz perioda dok je pohađala osnovnu školu.

Ona je u tom peridou sa svojim školskim kolegama pojestila Zagreb, a mnogi je nisu prepoznali na fotografiji (skroz desno).



Iako je tokom koncerta više puta Aleksandra poručila kako se ne želi rasplakati, ipak su je emocije sustigle. Njena prijateljica Dragana (u sredini) bila je u Areni i bodrila je iz publike.

"Mislim da sada kada se i ona sjeti, kada smo nekada sa školom dolazile u Zagreb, da ni ona ni ja nismo mogle zamislit šta će nam se dogoditi", ispričala je Prijovićka na pozornici u Areni Zagreb, Aleksandra Prijović o svojoj najboljoj prijateljici Dragani.

"Dragana, ja se nadam da si ponosna. Volim te. Ovo što sam doživjela je nešto nevjerovatno, vi ne znate kakav je ovaj osjećaj. Vjerujte mi, trudim se ne rasplakati se jer su me već počeli zezati da puno plačem", rekla je Aleksandra koja je ipak pustila suzu, ali onu od sreće.

Na pozornici su joj se pridružili i muzičke kolege. Najviše je ipak njene obožavatelje raznježilo kada je izvela sina Aleksandra. Držala ga je za ruku i pjevala.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.