12.12.2023. 10:13
1
Oduzima dah i u 57. godini: Salma Hayek pozirala u kupaćem kostimu i oduševila fanove
Salma Hayek prošlog ljeta oduševila je fanove fotografijama u kupaćem kostimu, a sada se ponovo pohvalila kako uživa na plaži.

Pedesetsedmogodišnja glumica objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom žutom bikiniju te dodala hashtag #sundaymood.

- Nedjeljno raspoloženje - napisala je Salma u opisu fotografije.

Fotografija je prikupila više od pola miliona lajkova u samo jednom danu otkako je objavljena, a fanovi su u komentarima pohvalili njen izgled.

"Najljepša", "Izgledaš nevjerovatno", "Prekrasna" i "Ponovo ćeš slomiti internet..." samo su neki od komentara.

U jednoj od epizoda podcasta "Let‘s Talk Off Camera" glumica je otkrila da na svom izgledu može zahvaliti meditaciji.

- Zbog zdravstvenih problema počela sam se baviti meditacijom koju redovno "dopunjavam". Mogu meditirati satima jer zaboravim na vrijeme, jako mi je zabavno. Meditacija nije razmišljanje ni o čemu, već osjećanje energije, kako se ona kreće i pleše u vama. To su različiti osjećaji i senzacije - kazala je Hayek.


(Ajdin B.)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.