31.5.2016. 13:57
0
Les Mills program je nova atrakcija na Olimpijskom bazenu Otoka
Olimpijski bazen Otoka je odnedavno obogatio ponudu aktivnosti koje možete prakticirati u ovom objektu, pa sportisti i rekreativci osim korištenja bazena, teretane, saune, imaju mogućnost učestvovanja u sve popularnijem Les Mills fitnes programu.
Riječ je o jedinstvenom grupnom treningu koji je kombinacija motivirajuće muzike i vježbi koje se kontinuirano mijenjaju i osvježavaju novim izazovima. Za novu atrakciju na Olimpijskom bazenu Otoka zadužen je Bodyzone fitness centar iz Sarajeva i Alen Gluho, prvi Les Mills instruktor u BiH.

Po riječima instruktora ove treninge mogu koristiti svi, od trudnica do vrhunskih sportista, i provjeren su recept za oslobađanje negativne energije, izgradnju samopouzdanja i jačanje volje.

Više o terminima treninga i o samom Les Mills programu možete pronaći na facebook stranici Bodyzone fitness centra, odnosno na zvaničnoj stranici Olimpijskog bazena Otoka.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.