11.8.2019. 19:10
0
Nije za one "lakog" želuca: UFC borac doživio užasan lom nosa
Po prvi put ljubitelji MMA u Urugvaju mogli su sinoć uživati u UFC-u na Fight nightu 156.

Nekoliko sjajnih borbi oduševilo je hiljade prisutnih u dvorani, ali ona koja će ostati upamćena jeste meč između Visentea Lukea (Vicente Luque) i Majka Perija (Mike Perry).

Peri, koji u UFC-u slovi kao čvrst borac, te iza sebe ima hrpu žestokih "ratova" u oktagonu sinoć toj listi može dodati još jednu, ali i tešku povredu nosa.

Naime, Peri je u borbi doživio težak lom nosa, ali ga to nije spriječilo da nastavi borbu. Nije htio odustati, a prošao je s teškim povredana koje nisu za svačije oči.

UFC je tu borbu proglasio borbom večeri, a obojica su dobili bonus za predstavu u kavezu. Na kraju je Peri ipak izgubio odlukom sudaca.

Čak je i predsjednik UFC-a Dejna Vajt (Dana White) nakon meča na svom Twitteru objavio sliku borca sa slomljenim nosom.

(Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.