23.8.2019. 14:59
1
Bh. policajac osvojio dvije medalje na takmičenju u Kini
Anes Licina medalje
Anes Licina medalje
Anes Licina medalje
Anes Licina medalje
Policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Anes Ličina učestvovao je na takmičenju ’’World Police and Fire games’’ koje su se održale u Chengdu (KINA) od 08.-18.08.2019. godine.
Na ovom takmičenju učešće je uzelo preko 10.000 sportista iz 79 zemalja svijeta, što svrstava ovu sportsku manifestaciju kao najveći i najznačajniji sportski događaj u ovoj godini u svijetu.

Ambasador ovih igara je bio Holivudska zvijezda akcionih filmova Jackie Chan. Chengdu je bio grad domaćin koji se za ovu sportsku manifestaciju pripremao godinu dana trudeći se da osigura najbolje uslove, borilišta i terene za sportiste.

Anes Ličina, pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH bio je jedini predstavnik Bosne i Hercegovine i takmičio se u dva borilačka sporta i napravio sjajne rezultate. Ličina je osvojio Bronzanu medalju (3. mjesto) u Judo-u kategorija - 90 kg u izuzetno jakoj konkurenciji, nakon četiri borbe, te srebrenu medalju (2. mjesto) u Brazilian Jiu-Jitsi, gdje je imao dva meča u kategoriji - 94,1 kg.
 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.