9.1.2021. 21:32
0
Srbija opet šokirala Francusku
Nakon što su prije nekoliko dana u Zrenjaninu slavili veliku pobjedu (27:24), rukometaši Srbije uspjeli su ponovo šokirati Francuze, ovaj put na njihovom terenu u Kreteju.

Meč je završen rezultatom 26:26 (15:12), a Srbijance je do novog velikog podviga predvodio Mijajlo Marsenić s osam golova. Petar Đorđič je dodao sedam, a Bogdan Radivojević četiri gola.

U redovima Francuske najbolji je bio Ludovic Fabregas s pet golova, dok su Timothey N'guessan i Igo Deska (Hugo Descat) postigli po četiri.

Srbija je nakon ovog remija prva u grupi s tri boda, dok je Francuska na drugom mjestu s jednim bodom.

Selekcije Grčke i Belgije još nisu odigrale nijedan meč u grupi, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

Rukomet
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.