22.12.2018. 14:30
2
Ovo je sestrić Dare Bubamare koji je jučer ubijen: Izazivao policajce na tučnjavu, privođen zbog ubistva, pa likvidiran u obračunu crnogorskih mafijaša
On je upucan u Beču ispred restorana "Figlmuller", u pucnjavi u kojoj je nastradao i Vladimir Roganović iz Herceg Novog.

Stefan Vilotijević (22), pripadnik "kavačkog klana" koji je jučer popodne pogođen u pucnjavi ispred poznatog restorana "Figlmuller" u centru Beča, sin je crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića, koji je ubijen 1999. godine, kao i mlađi brat drugog Kićunovog sina Filipa, koji je izrešetan 2015. godine na Paliću. Stefan je i sestrić pjevačice Dare Bubamare, prenosi Avaz.ba. 

Srpski mediji pišu da je ubijen Vladimir Roganović, pripadnik zloglasne mafijaške grupe iz Crne Gore poznate kao “kavački klan”, dok je 22-godišnji Stefan Vilotijević,  inače sestrić poznate pjevačice Dare Bubamare, teško ranjen. No, nekoliko sati kasnije Stefan Vilotijević, preminuo je u bolnici.

Vijest da je Vilotijević preminuo potvrdila je pjevačica Dara Bubamara.

- Istina je da mi je sestrić ubijen. Jako sam tužna i u šoku zbog ovog što se desilo, prvo mu je ubijen brat, a sada i on, rekla je kratko pjevačica, prenosi portal Slobodna Bosna.

Stefan je dospio u žižu javnosti prošle godine, kada je izazivao jednog od policajaca na tučnjavu.

Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog izazivao da se potuku.

Vilotijević je, inače, privođen zbog sumnji da je imao veze s ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića Irineja Bulovića, ali je poslije 27 dana u pritvoru pušten, pošto nije bilo dokaza, prenosi Avaz.ba. 


Podsjećanja radi, Stefan je upucan u petak u pucnjavi, u kojoj je likvidiran Vladimir Roganović iz Herceg-Novog, jedan od članova "kavačkog klana".



(Lejla Trle) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.