30.12.2018. 12:42
0
Zadar: Šest godina silovao kćerku
Pedesetogodišnji muškarac iz Varaždina uhapšen je zbog sumnje da je šest godina silovao kćerku, koja sada ima 20 godina.

Muškarcu je stavljeno na teret da je kćerku silovao u periodu od septembra 2010. do septembra 2016. godine, prenose hrvatski mediji.

NJemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od uticaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja krivičnih djela.

Na teret su mu stavljena teška krivična djela polnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, te teško krivično djelo protiv polne slobode.


(Srna/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.