20.2.2019. 15:33
0
Danas sahrana Jasmine Dominić, žene čije je tijelo nakon 19 godina pronađeno u zamrzivaču
Na mjesnom groblju u Palovcu u 15 sati počinje pokop Jasmine Dominić, 23-godišnje djevojke, čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući.

Na mjesnom groblju već prije 15 sati okupilo se više stotina ljudi. U selu ima dosta policije koja pomaže u regulaciji saobraćaja. 

Jasmina je, potvrdila je obdukcija, ubijena udarcima u glavu. Njeno tijelo je godinama bilo na dnu zamrzivača u porodičnoj kući. Tijelo je pronađeno u subotu, a isti je dan uhapšena njena sestra Smiljana Srnec. Njoj je danas određen pritvor od mjesec, a koji se počeo računati od subote. 

Jasmina je posljednji put viđena 2000. godine, a njen nestanak prijavljen je u avgustu 2005. godine. 

Policija je objasnila da za vrijeme istrage nakon prijavljenog nestanka nisu imali razloga sumnjati u članove porodice. Članovi porodice, kako je rekla policija, govorili su da je Jasmina u inozemstvu. 

U zamrzivač nisu gledali jer, kako su danas objasnili, nisu radili pretres kuće nego pregled, prenosi Index.hr.

 - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.