13.5.2019. 19:20
0
Ko je Darko Mijatović koji je jutros ubijen: Bio pripadnik "škaljarskog klana", bio osumnjičen za ubistvo Nemanje Medina
U jednom stanu u Berlinu jutros je ubijen državljanin Crne Gore Darko Mijović iz Podgorice, a osim njega, navodno je poginula još jedna osoba. Mediji prenose da su još dvije osobe teško ranjene, prenosi Avaz pisanje regionalnih medija.

Pucnjava se dogodila u stanu u kojem su boravili Mijović i druge dvije osobe, a prema tvrdnjama crnogorskih medija, ubijeni su bili pripadnici "škaljarskog klana". 

Mijović je 28. marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. godine oteli, a potom ubili Medina.

Viši javni sud u Podgorici oslobodio je u martu optužene Ulamu i Mijovića, a porodica je, nakon izricanja presude, napustila sudnicu uz riječi "Je li vam ovo pravda, sram vas bilo", pišu crnogorski mediji.

Podsjetimo, Ulama i Mijović su se, prema optužnici, teretili da su ubili Medina i sahranili ga na nepoznatom mjestu.

Optužnicom je bio obuhvaćen i Bogdan Milić, koji se sumnjičio za krivično djelo pomoć počiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. 

Prema ranijim tvrdnjama Tužilaštva, ubistvo su izveli na podmukao način jer je Medin odbio da učini nešto što su od njega tražili. Kako se sumnja, oni su 8. jula 2016. namamili Nemanju da dođe u Virpazar.

Ulama i Mijović su optuženi da su Medina povrijedili, zatim strpali u gepek njegovog bijelog Renault Megana, odvezli na nepoznato mjesto, ubili ga na za sada nepoznat način i sakrili njegovo tijelo. 

Ulama i Mijović su se sve vrijeme branili šutnjom, nisu odgovarali na pitanja. Tijelo Nemanje Medina do danas nije pronađeno. 

Ovo je, inače, prvi takav slučaj u Crnoj Gori, da se sudi za ubistvo čovjeka čije tijelo nije nađeno.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.