13.10.2019. 18:25
0
Uhapšena majka koja je svoju 17-godišnju kćerku podvodila Branislavu M. kako bi vratila svoje dugove
Anica B. (40) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično djelo trgovina ljudima jer je svoju maloljetnu kćerku I.B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz Pirota ne bi li tako vratila svoje novčane dugove, prenosi danas detalje ove stravične priče beogradski Blic.

Ona je djevojčicu predala Branislavu M., a istovremeno je otkriveno da je muškarac iskorištavao i njenog maloljetnog sina, koji je radio u luna parku.

Kako se saznaje, osumnjičena je komšijama nedavno pričala i da joj je starija kćerka iz prvog braka, koja ide u srednju školu oteta.

Komšije iz naselja Pantelej gdje osumnjičena Anica živi s majkom, kažu da su čuli da se nedavno požalila da joj je kćerka oteta. Jedna komšinica kaže da joj je bilo čudno to što nije bila zabrinuta dok joj je to pričala, prenosi Blic.

- Prije sedam dana ispričala mi je da je neki čovjek koji ima 40 godina oteo kćerku iz prvog braka koja ide u jednu srednju školu u okolini Niša. Bilo mi je čudno jer nije bila zabrinuta dok mi je to pričala, niti je bilo emocija. Pitala sam da li je djevojčica povrijeđena, ona je rekla da nije, ali da joj je taj što je oteo slomio mobilni telefon. To je bio njen telefon koji je dala kćerki, pa je ostala bez slika koje su bile u njemu, jer ga je ovaj zgazio. Inače, ne mogu ništa loše o njoj da kažem, ali je ne poznajemo dobro, osim da iz dva braka ima četvoro djece - rekla je jedna komšinica.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.