16.2.2020. 10:35
0
Hrvatska: U subotu pronađeno tijelo djevojke zamotane u tepih
U zagrebačkom naselju Sopot stanari su u subotu pronašli tijelo djevojke zamotane u tepih.
Beživotno tijelo mlade i tamnokose žene omotane u tepih pronašao je u subotu oko šest sati na stubama ispred ulaza u podrum jedan od stanara. Odmah je pozvao hitnu pomoć, a u 7,30 policija je već ogradila teren i započela kriminalističko istraživanje, prenosi Hina.

O kome je točno riječ još se ne zna, ali kako nagađaju stanari, u pitanju bi mogla biti studentica koja je samo slučajna žrtva.

Uzrok smrti još se ne zna. Da je riječ o prirodnoj smrti, kaže predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb – istok Milenko Arapović, policija bi to najvjerojatnije odmah potvrdila. "Kako se sve dogodilo u sumnjivim okolnostima, istraga će potrajati", kaže Arapović. 

Kako se neslužbeno doznaje, na tijelu djevojke nije bilo otvorenih ozljeda.

(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.