5.7.2020. 15:00
1
Incident u Zagrebu: Na biralište došao u HOS majici s natpisom 'Za dom spremni'
U Zagrebu se na biralištu u Križanićevoj ulici jutros pojavio muškarac s majicom HOS-a na kojoj je ustaški pozdrav "Za dom spremni", javio je čitatelj porala Index.hr, koji je fotografirao muškaraca.

Kazao je kako je fotografija uslikana u 8 sati ujutro. 

Nošenje obilježja sa spornim natpisom inače je protuzakonito izvan službenih komemoracija. 

Index je stoga zagrebačku policiju upitao jesu li dobili dojavu o muškarcu koji je jutros na biralište u Križanićevoj ulici u Zagrebu došao s majicom na kojoj je natpis "Za dom spremni" te ako jesu što je poduzeto, a ako nisu, namjeravaju li nakon primitka fotografije koju je uslikao njihov čitatelj, nešto poduzeti u pogledu pronalaska muškarca i sankcioniranja.

Ovaj portal još nije dobio odgovor, a kažu da će objaviti kada on stigne. 



(Patria) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.