15.7.2020. 21:25
0
Panika u Novom Pazaru: Manijak noću ulazi u dvorišta i samozadovoljava se
Više građana Novog Pazara požalilo se i skrenulo pažnju na nepoznatog muškarca koji tokom noći ulazi u dvorišta kuća, kroz prozore gleda u kupatila i spavaće sobe, samozadovoljavajući se.

Uznemireni građani na društvenim mrežama dijele fotografije i video snimke sa kamera video nadzora na kojima se vidi nedolično ponašanje proćelavog muškarca, srednje životne dobi.

- U Ulici Rasima Halilovića skoro svake noći dolazi ovaj manijak, oko pola dva ujutru. Sinoć je gledao u kupatilo kod komšije i samozadovoljavao se. Isto tako gleda šta će da ukrade. Sinoć sam ga jurio. Skoro svaku noć on u isto vreme šeta po ulici. Obratio sam se policiji, njih to mnogo ne zanima. Komšije, čuvajte se – skrenuo je pažnju jedan građanin na Facebooku.

U sljedećem komentaru jedan muškarac navodi da je ista osoba ušla u njegovo dvorište.


Manijak iz Novog Pazara - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba


- Urinirao mi je po kolima i samozadovoljavao se. Pozivam sve komšije da ga uhvatimo.

Iako su prethodnih noći stanovnici naselja u kojim je viđan prethodnih dana organizovali straže ne bi li ga uhvatili, još uvijek nije otkriveno o kome se radi. Čitav slučaj je, kažu građani, prijavljen policiji.

U Policijskoj upravi kažu da nikakvu zvaničnu prijavu nisu dobili, ali da je zbog svega naređeno pojačano prisustvo patrola u dijelovima grada kojima se, navodno, kreće nepoznati muškarac.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.