3.8.2020. 12:54
0
Preminuo muškarac koji je štakom pretukao medicinsku sestru u Covid bolnici
S. K. (82), koji je 30. jula istukao medicinsku sestru N. O. (32) u Covid bolnici na Klinici za rehabilitaciju niškog Kliničkog centra, preminuo je sinoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Njemu se zdravstveno stanje pogoršalo i pored napora ljekara, uslijedio je smrtni ishod, kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Naime, starac je ranije pokušao na silu da napusti bolnicu, što je bio povod incidenta.

- Sestra mu je objasnila da zbog zdravstvenog stanja mora da ostane na liječenju nakon čega je on podivljao. Popeo se na radijator i otvorio prozor, vikao je da će, ako ne može kroz vrata, izaći  kroz prozor.  Zabrinuta zdravstvena radnica je uspjela da ga ubijedi da odustane od namjere, i vrati ga u krevet. Međutim, čim mu je okrenula leđa, pacijent je zgrabio štaku i svom snagom je udario, jednom po glavi a drugi put po rebrima, prenose srbijanski mediji.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.