28.11.2020. 13:35
0
Vučić: Težak dan za Srbiju
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ovaj dan težak za Srbiju, posebno po broju mrtvih od zaraze virusom korona.

Vučić je istakao da zdravstveni radnici čine nadljudske napore da spasu svaki život i da se zdravstveni sistem mora jačati.

On je dodao kako vjeruje da će se Srbija ponovo izboriti sa virusom korona i da će sa pravom moći da se kaže da su srpski ljekari radili bolje od svih u Evropi.

Na pitanje da li je odluka Vlade da stopira kredit "Srbija gasu" ugrozila projekat "Turski tok", kako to tvrdi opozicija, Vučić je rekao da Srbije, što se tiče gasovoda, ima ugovore sa "Gaspromom" i da će uraditi sve što je neophodno.

"Očekujem, koliko je pratim grafikone radova na gasovodu, koji mi zovemo `Balkanski tok`, da sve teče, ide intenzivno i završava se ovih dana", rekao je Vučić.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.