18.9.2021. 16:42
0
Otkrivaju se detalji horora u zagrebačkom tramvaju: Ko je ubodom u vrat ubio 52-godišnjaka
Siniša V. (52) iz Zagreba nasmrt je uboden u vrat u ZET-ovu tramvaju u subotu ujutro. Kasno popodne zagrebačka policija završila je uviđaj, ali još uvijek se istražuje šta se dogodilo i ko mu je zadao smrtonosnu ranu.

Njegovo tijelo nađeno je u 9.08 sati u tramvaju na tramvajskoj stanici na Mostu mladosti. Na tijelu su bili vidljivi i tragovi nasilja, bilo je sve što je saopćila policija, piše Jutarnji.

O tom događaju oglasio se i ZET, ali samo na okolnosti zastoja tramvajskog saobraćaja i promijenjenih tramvajskih linija, dok sam događaj nisu komentirali. Policija je pretraživala i okolni teren, ali su i razgovarali sa ZET-ovim osobljem.

Postavili su i šator kako bi zaštitili mjesto zločina od pogleda znatiželjnika, ali i kamera i fotoaparata.

Pitanje je ima li tramvaj broj 6, koji je bio zaustavljen sve vrijeme, videonadzor, te je pitanje jesu li mu smrtonosne povrede nanesene u tramvaju ili na nekom drugom mjestu. Dok je trajao uviđaj, policija nije željela iznositi ni informacije o tome je li muškarac nasilno usmrćen.

 
Zagreb
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.