3.10.2023. 16:51
0
Drama kod Vinkovaca: Predao se muškarac koji je prijetio i bacao molotovljev koktel na komšije
FOTO: Shutterstock
U Tordincima, mjestu na vinkovačkom području, u tijeku je akcija policije koja je izašla po dojavi da se u kuću zatvorio jedan mještanin koji je prethodno napao susjede.

Kako pišu mediji, Tordinčanin je prije zatvaranja u kuću, bacao molotovljelje koktele na kuću susjeda, a navodno se i polio benzinom.

Iz PU vukovarsko-srijemske nisu mogli potvrditi te medijske navode već samo činjenicu da se policija nalazi u Tordincima gdje je došla po dojavi, a javnost će o cijelom slučaju biti naknadno izvješćena.

Policija je za N1 samo potvrdila samo da imaju policijsko postupanje u Tordincima.

Kako navode 24sata, muškarac predao nakon što mu je stigla kći, negdje iza 15 sati te je završilo opsadno stanje u ovom slavonskom mjestu.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.