14.1.2024. 20:17
0
Kao u filmovima: Bjegunci u dva vozila jure prema Zagrebu, lovi ih policija
FOTO: radio-mreznica.hr
Nešto nakon 17 sati na saobraćajnicama Karlovačke županije započela je potjera. Dva vozila jure barem četiri policijska vozila i to od Potoka Tounjskog prema Karlovcu i najvjerojatnije dalje autoputem prema Zagrebu, javlja Radio Mrežnica.

Kako saznaje Radio Mrežnica od svjedoka na terenu, policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su ubrzo potjeru za najmanje dva vozila kojima upravljaju najvjerovatnije krijumčari migranata. Vrlo brzo dali su se u bijeg prema Karlovcu i dalje na autoput prema Zagrebu.

Novinari Radio Mrežnice tvrde da su neslužbeno doznali da policajci ogulinske, dugoreške i karlovačke postaje učestvuju u ovoj akciji.

Prema neslužbenim informacijama vozila su viđena na autoputu prema Zagrebu. Na čvoru Lučko već su postavljena policijska vozila. Iz PU karlovačke rekli su kako će ubrzo podijeliti više informacija.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.