18.2.2024. 14:50
0
Tijelo muškarca prije dva dana pronađeno u Zagrebu, policija tek danas uhapsila osumnjičenog
Prije dva dana je u Zagrebu pronađeno tijelo muškarca. Iako je policija tada izvijestila da ništa ne upućuje na kazneno djelo, danas je uhapšen čovjek kojeg sumnjiče da je nesretnom muškarcu zadao smrtonosne rane.

Tijelo muškarca starog 38 godina je nađeno u petak na Trgu Francuske Republike u napuštenoj ruševnoj kućici. Policija je tada izvijestila da do tada provedenim uviđajem nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela. Ipak, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, gdje su obavljene dodatne pretrage, prenosi Index.

Policija je danas izvijestila da je na mjestu događaja obavljena nadopuna uviđaja te je utvrđeno da je muškarcu prije 20-ak dana u Zagrebu zadano više ubodnih rana.

U saopćenju se navodi da se sumnja da je ubodne rane zadao 65-godišnji muškarac, koji je uhapšen i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.