24.3.2024. 17:08
0
Milanović: Normalno da neću dati ostavku i prepustiti zemlju kriminalnoj organizaciji
FOTO: n1
Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković je fijaskom nazvao proteste opozicije u pet gradova, a predsjednika RH ponovno prozvao za kršenje Ustava te ga pozvao da dadne ostavku i kandiduje se na parlamentarnim izborima, nakon čega je odmah spreman na suočavanje.

"I ovo što sad čini je kukavičko ponašanje. Ako je tako hrabar – izađi na izbore, daj ostavku, idemo tu, u I. jedinicu, u istom smo čak kvartu, ‘ajmo se mi lijepo suočiti, ‘ajmo mi pokazati hrvatskim građanima ko je šta učinio za Hrvatsku i ko što želi učiniti. Neko ko kreira ovakav haos, gdje nam se ljudi vani ili čude, ili smiju, ili na njega kolutaju očima, čini štetu Hrvatskoj", ustvrdio je Plenković.

Na Facebooku se popodne oglasio Milanović.

"Normalno, neću dati ostavku jer neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji. Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom.

Protekle četiri godine, kao Predsjednik Republike, uspio sam sačuvati barem neke institucije od Plenkovića i njegovih jataka. Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo", napisao je Milanović.

(Aldin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.