28.9.2018. 15:14
0
Iranska garda poručila UAE da ne prelazi crvene linije
Iranska revolucionarna garda poručila je danas Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima da poštuju crvene linije Teherana ili će se suočiti sa osvetom.

"Ako pređete naše crvene linije, mi ćemo sigurno preći vaše. Znate oluju koju iranski narod može da stvori", izjavio je zamjenik šefa Garde, general Husein Salami za agenciju Fars, prenosi Reuters.

Iran je optužio Saudijsku Arabiju i UAE da su finansirale petoricu naoružanih muškaraca koji su izveli napad na vojnoj paradi u Iranu prošle subote i tom prilikom ubili 25 osoba.


(Fena/Admir Oručević)

IranUAE
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.