27.1.2019. 19:19
0
Trump: I Stoltenberg je uvidio da sam zaslužan za jačanje i napredak NATO-a
Donald Trump, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, danas je na Twitteru napisao kako je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio da vojni savez svakog dana jača i napreduje upravo zahvaljujući njemu.

- Jens Stoltenberg, generalni sekretar NATO-a, upravo je kazao da je zbog mene NATO uspio prikupiti daleko više novca nego ikada prije od svojih članica, nakon mnogo godina negativnog poslovanja. To se naziva podjednako dijeljenje tereta. Ujedinjeni smo - napisao je Trump na Twitteru, prenosi Avaz.





(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.