8.8.2019. 10:41
0
Treći krvavi pohod u posljednjih 7 dana u Americi: Ima poginulih
Muškarac u Kaliforniji ubio je četvero ljudi i ranio dvoje. Policija ga je uhapsila. Muškarac (33) bio je naoružan nožem i pištoljem, a policija kaže da su mu motivi "pljačka i mržnja". Iz policije navode da su prvo dobili dojavu o provali u stan, gdje niko nije bio ranjen.

Nakon toga muškarac je opljačkao pekaru i osiguranje i ubo je jednu ženu nekoliko puta u leđa te je ozlijedio.

Nakon toga policija je dobila dojavu da su u istom kompleksu stanova dva muškarca teško ranjena. Jedan je umro na balkonu, a drugi u bolnici.

Napadač je zatim opljačkao benzinsku pumpu, gdje je ozlijedio muškarca. Nakon toga Mercedesom se odvezao do trgovine, gdje je ubio zaštitara te je ubio radnika "Subwaya" koji se nalazio u blizini, piše AP.

 Osumnjičeni i njegove žrtve su Hispanoamerikanci. 


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.