12.12.2019. 18:54
0
Angela Merkel devetu godinu zaredom izabrana za najutjecajniju ženu svijeta
Njemačka kancelarka Angela Merkel devetu godinu zaredom zauzela je prvo mjesto na listi 100 najutjecajnijih žena svijeta po izboru eminentnog magazina "Forbes".

"Forbes" se navodi da su se na ovogodišnjoj listi našle žene iz šest kategorija: biznis, tehnologija, finansije, mediji i zabava, politika i filantropija.

Riječ je o, kako se navodi, ženama koje razvijaju brendove u vrijednosti od više milijardi dolara, donose odlučujuće odluke na finansijskim tržištima i koriste svoje platforme za sklapanje sporazuma, pružanje pomoći i pokretanje promjena, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.