27.1.2020. 9:43
0
Nakon tragične pogibije Bryanta oglasio se i Michael Jordan
Cijeli, ne samo košarkaški već i sportski svijet, ne može još da dođe sebi zbog pogibije Kobe Bryanta. Mnogo je dirljivih poruka, a jedna od njih dolazi i od njegovog idola Michaela Jordana.

''U šoku sam zbog tragične vijesti o pogibiji Kobija i Đijane. Riječi to ne mogu da opišu bol i osjećanja. Volio sam Kobija - bio mi je kao mlađi brat. Često smo razgovarali i nedostajaće mi to mnogo. On je bio neviđeni takmičar, jedan od najvećih i kreativna sila. Kobi je takođe bio i nevjerovatan otac, koji je mnogo volio svoju porodicu - i posebno ponosan na kćerkinu ljubav prema košarci. Najdublje saučešće Vanesi, Lakersima i košarkaškim ljubiteljima širom svijeta'', glasilo je u poruci Jordana.

Suze nije mogao da sakrije ni čovjek koji je nekoliko sati prije kobnog događaja prestigao upravo Kobea na trećem mjestu vječne liste strijelaca NBA i to u dresu njegovih Lejkersa - Lebron James, prenosi Sport Klub.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.