27.1.2020. 10:49
0
Legendarni Gary Payton se javio uživo u program CNN-a i doslovno grcao u suzama dok je pričao o Kobeju Bryantu
Legendarni košarkaš LA Lakersa i jedan od najboljih igrača u historiji košarke, Kobe Bryant, poginuo je jučer u padu helikoptera u Californiji.

Piše: Haris Ahbabović

Sa njim je u helikopteru bilo još osam ljudi, među kojima i 13-godišnja kćerka Gianna. Nažalost, svi su poginuli.

Uživo u vanredni program CNN-a sinoć se javio nekadašnji saigrač Kobeja Bryanta i legendarni playmaker, Gary Payton.

On je doslovno grcao u suzama kada se javio uživo u program.

"Ovo su tako šokantne vijesti. On mi je bio kao mlađi brat. Potpuno sam u šoku, to mi je brat. Nisam mogao da vjerujem da je ovo istina", rekao je kroz suze Gary Payton.

"Bili smo veoma bliski dok sam igrao za Lakerse, mnogo toga smo zajednički dijelili, pomagali jedan drugom. Zato mi je i postao kao mlađi brat", rekao je Payton.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.