27.1.2020. 10:57
0
Kareemove riječi koje lede krv u žilama: Kobe, počivaj u miru, mladiću!
Legendarni košarkaš LA Lakersa i jedan od najboljih igrača u historiji košarke, Kobe Bryant, poginuo je jučer u padu helikoptera u Californiji.

Piše: Haris Ahbabović

Sa njim je u helikopteru bilo još osam ljudi, među kojima i 13-godišnja kćerka Gianna. Nažalost, svi su poginuli.

Oglasio se i legendarni centar Milwaukeeja i LA Lakersa, te jedan od najboljih igrača u historiji NBA lige, Kareem Abdul Jabbar.

"Teško mi je da kažem kako se osjećam nakon pogibije Kobeja Bryanta. Upoznao sam ga kada je imao 11 ili 12 godina. Teško mi je da shvatim kako ovo utječe sada na Kobejeve roditelje i njegovu porodicu. Kobe je bio nevjerovatan porodični čovjek, lider i nevjerovatan sportista. Inspirisao je brojne mlade sportaše širom svijeta", rekao je Abdul Jabbar.

"Kobe, počivaj u miru, mladiću! Ovaj gubitak je teško objasniti i nadoknaditi. Budi s Bogom", rekao je legendarni centar Kareem Abdul Jabbar.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.