27.1.2020. 15:24
0
Svjedok nesreće u kojoj je poginuo Kobe Bryant: Helikopter je letio vrlo nisko, pretpostavljam da se direktno zabio u brdo
Legendarni košarkaš LA Lakersa i jedan od najboljih igrača u historiji košarke, Kobe Bryant, poginuo je jučer u padu helikoptera u Californiji.

Piše: Haris Ahbabović

Sa njim je u helikopteru bilo još osam ljudi, među kojima i 13-godišnja kćerka Gianna. Nažalost, svi su poginuli.

"Čuo sam zvuk helikoptera, ali ga nisam vidio, jer je bila jaka magla. Ali, po zvuku se moglo pretpostaviti da je letio oko 100 metara iznad zemlje. Po zvuku sam pretpostavio da se neće dobro završiti, a nekoliko sekundi nakon prelijetanja sam čuo udar helikoptera koji se srušio", rekao je jedan od svjedoka.

"U trenutku pada, nisam više čup rad helikoptera, nije se čuo rotor, sve je najednom prestalo. Sve se nekako brzo dogodilo i nadam se da žrtve nisu patile mnogo. Nisam čuo eksploziju u zraku. Pretpostavljam da se direktno zabio u brdo i da je rotor prvi stradao, te se nakon toga više ništa nije čulo osim udara", rekao je svjedok nesreće.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.