28.3.2020. 13:30
0
Ispovijest majke čiji sin je zaražen koronavirusom: Pitao me je, hoće li sad umrijeti
Majka iz Engleske opisala je kako je njezin inače zdravi petogodišnji sin vrlo brzo razvio simptome koronavirusa te završio u bolnici i pitao je hoće li umrijeti.

Lauren Fulbrook iz Worcestershirea kaže kako je njezin sin brzo razvio simptome, uključujući temperaturu od 42°C, halucinacije i povraćanje. Lauren kaže da se bojala za sinov život dok je bespomoćno ležao u bolničkom krevetu i pitao je: "Mama, hoću li umrijeti?"

To iskustvo Lauren je nazvala najgorim u životu, a na Facebooku je objavila i fotografije sina kako bi upozorila druge roditelje da se i njihova inače zdrava djeca mogu zaraziti koronavirusom.


Majka je opisala kako se zdravlje njezinog sina narušilo nakon što je prošli tjedan bio na plivačkom treningu. Prvo je mislila da se nagutao klora nakon plivanja, no kašalj mu se zatim pogoršao i u utorak je dobio temperaturu. U četvrtak je dječak imao temperaturu 42,3°C pa je nazvala Hitnu. 



Ekipa Hitne koja je došla do njih spustila mu je temperaturu, no nisu ga mogli primiti u prezaposlenu bolnicu pa su rekli majci da nazove hitno ako mu se stanje pogorša. Kasnije te večeri dječak je povraćao, halucinirao i plakao te govorio kako osjeća da će mu glava eksplodirati. Odveden je u bolnicu, a nakon testa potvrđeno je da je zaražen koronavirusom.

Nakon noći u bolnici Alfie je pušten doma i sad je u samoizolaciji. Za bolnicu je mama imala samo riječi hvale, a kaže i kako se dječak polako oporavlja. "Nakon osam dana još uvijek se oporavlja", rekla je.

Njezina objava postala je viralna na Facebooku, a u međuvremenu je objavila kako je njezin sin sve bolje. Upozorila je i ljude da virus shvate ozbiljno. "Samo sam htjela da ljudi shvate ovo ozbiljno i da se prestanu ponašati kao da nije ništa i da se neće zaraziti. Možda i neće, ali mogu virus prenijeti drugima. Ja se ne mogu samo isključiti jer imam kćer staru 18 mjeseci i Alfieja koji je još bolestan. Ovo mi je bilo među najgorim iskustvima u životu jer sam slušala sina kako me pita hoće li umrijeti, a panika koju sam vidjela u njegovim očima mi je slomila srce", rekla je majka koja je na Facebooku i zahvalila svima na riječima podrške.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.