5.6.2020. 20:23
1
Tramp: Ovo je divan dan za Georga Floyda
Američki predsjednik Donald Tramp održao je danas presicu o padu nezaposlenosti u SAD istaknuvši da američka ekonomija doživljava snažan uzlet poput "rakete" i obećavajući brz oporavak od izolacije uvedene zbog pandemije novog koronavirusa.

- Sada se događa vjerojatno najveći ekonomski oporavak u američkoj historiji i neće stati na ovome, nastavit će se. Ovo niko nije očekivao - rekao je Tramp. 

On je naveo kako će oporavak u pravom smislu riječi nastupiti tokom 2021., insistirajući da će se SAD moći nositi s pandemijom. 

Tramp je na pres-konferenciji govorio gotovo sat vremena. Nije odgovarao na pitanja novinara. 

- Nadam se da nas George gleda i govori: "Ovo što se događa u našoj zemlji je divno." Ovo je divan dan za njega, divan dan za sve. Ovo je divan dan za sve nas kad se radi o jednakosti - rekao je Tramp.

Na pitanja novinara da objasni na šta točno misli kada kaže da je ovo divan dan za Floyda, Tramp je samo odlazeći ponovio: "Ovo je divan dan."
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.