4.8.2020. 10:23
0
Zalutali metak ubio 12-godišnju djevojčicu u Švedskoj
Zbog smrti 12-godišnje djevojčice koja je stradala kada ju je pogodio zalutali metak u Švedskoj su ponovo pokrenute rasprave o suzbijanju nasilja lokalnih bandi.

Prema informacijama medija, neimenovana djevojčica ubijena je u nedjelju tokom pucnjave do koje je došlo pored benzinske stanice. Istraga je u toku, prenosi BBC.

Pojedinosti o tome što se dogodilo nisu zvanično potvrđene, ali lokalni mediji prenose da su naoružane osobe pucale na dva člana kriminalne bande i da nisu imale namjeru da pogode dijete.

U Švedskoj su incidenti u kojima su učestvovale bande posljednjih godina u porastu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.