8.1.2021. 12:19
0
Pjevač Jamiraquaija se oglasio nakon nereda i poređenja sa “čovjekom bizonom”
Pjevač poznatog britanskog funk benda Jamiraquai, Jay Kay, osvrnuo se na mnogobrojne komentare koji su se pojavili na Twitteru posljednih dana te je demantovao da je on jedan od ljudi koji su nasilno ušli u zgradu američkog Kongresa u srijedu.

Jay Kay, koji je između ostalog poznat po kreativnim kapama koje često nosi tokom nastupa, upoređen je sa Jakeom Angelijem, jednim od najistaknutijih pristalica Donalda Trumpa koji je bez majice, sa licem obojenim u boje zastave SAD-a, i sa šubarom sa rogovima, ušao u zgrade institucija Sjedinjenih Država.

“Dobro jutro svijete. Možda neki od vas misle da su me vidjeli u Washingtonu proteklu večer, ali ja nisam bio sa tom svjetinom,” rekao je Jay Kay.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.