24.4.2023. 15:15
0
Dvije tuče u avionu: 'Letjele' šake i flaše, avion više puta morao prinudno sletjeti
Više osoba potuklo se prošlog četvrtka, 20. aprila na letu od Cairnsa do Darwina u australskom zaljevu Carpentaria.

Uslijed tučnjave jedan od putnika je razbio prozor te je avion morao prisilno sletjeti dva puta.

Uhapšene su četiri osobe koje su učestvovale u incidentu.

Nakon što je izbila prva tuča putnika tokom leta, avion je prisilno sletio u Cairns, a žena koja je izazvala incident je uhapšena i optužena za napad te nedolično ponašanje i nepoštivanje sigurnosnih uputa.

Avion je zatim ponovno poletio, ali skupina putnika koji je sudjelovala u prvoj tučnjavi ponovno se počela svađati te je opet došlo do tučnjave, prenosi index.


Avion je opet prisilno sletio, ovoga puta u Alyanguli na otoku Groote Eylandtu, gdje je policija uhapsila još troje putnika. Kod jednog od njih pronađeni su droga i alkohol.

(Ajdin B.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.