22.2.2020. 18:03
0
Kultna serija "Prijatelji" ponovo na ekranima
Kako javlja "Independent", okupljanje popularnih popularnih "Prijatelja", zvanično je zakazano na kanalu "HBO Max".
Dejvid Švimer (David Schwimmer), Kortni Koks (Courteney Cox), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), Metju Peri (Matthew Perry), Lisa Kudrou (Lisa Kudrow) i Met Leblank (Matt LeBlanc) vratiće se u program. 

- Pretpostavljam da ćemo ovu "epizodu" moći da nazovemo onom gdje su svi ponovo zajedno. Ovaj specijal gdje su Dejvid, Kortni Dženifer, Metju, Lisa i Met zajedno, biće emitIran uz "biblioteku" epizoda Prijatelja - navodi Kevin Rili (Riley), direktor sadržaja "HBO Maxa".

Kako je kazao, "Prijatelja" je postao svjestan kad je serija bila u ranim fazama razvoja i tada je imao priliku raditi na seriji.

- Oduševio sam se jer se "Prijatelji" gledaju iz generacije u generaciju. Mislimo da će ovaj specijal okupiti i "Prijatelje" ali i objediniti stare i nove fanove - rekao je Rili.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.