7.9.2020. 21:30
0
Isplivale fotografije sa snimanja turske serije "Melek" u Beogradu
Na društevim mrežama su se nedavno pojavile fotografije sa snimanja serije "Melek" u Beogradu.

Serija "Melek", koja ističe ljubav majke i činjenicu da majka nikada ne odustaje od svoje djece uprkos poteškoćama osvojila je gledaoce i u Bosni i Hercegovini. Kao što smo i pisali dio prve sezone snimljen je u Srbiji. Scene su snimane u Beogradu i u okolini Smedereva.

Izvršna producentkinja serije istakla je da je Beograd nadmašio sva očekivanja turske televizijske ekipe.

U seriji Melek igra i srpska glumica Jelica Kovačević koja je istakla da je saradnja sa US Yapim i TRT1 turskom nacionalnom televizijom je fantastična i koherentna, s obzirom na to da je veliki dio ekipe došao iz Turske i da postoje razlike u načinu rada, prenose Nezavisne.

"Velika satisfakcija je raditi sa drugim kulturama i uživati u procesu jedinstva umetnosti", naglasila je ona.

Serija "Melek" može se pratiti svaki dan u programu OBN TV od 21 sat!




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.