30.9.2019. 17:45
0
Haos u Pekingu: Navijač dobio batine na teniskom meču
Neimenovani navijač ili član tima Kineskinje Šuai Džang prebio je pristalicu protivničkog tabora na meču turnira u kineskom Pekingu, prenosi B92. Njemica Anđelik Kerber (Angelique) pobijedila je Džang, što se nije svidjelo jednoj osobi koja je navijala za domaću igračicu.

Prema videosnimcima koji su osvanuli na Twitteru, može se vidjeti kako neimenovana osoba iz, kako se sumnja, Džangovog tima, napada navijača Kerber. Pojedine agencije prenijele su da su otac i majka kineske teniserke prijetili 19-godišnjem navijaču, također Kinezu.

- Ljudi iz tima Džang nisu dozvolili navijačima da podržavaju Kerber. Njen otac i majka su im prijetili i vrijeđali ih. Poslije meča, neko od njih je prebio 19-godišnjaka na tribinama - objavljeno je na društvenim mrežama.

Na videosnimcima zabilježeno  je kako stariji čovjek brutalno napada mladića, a iako su demantirani navodi da je on u bilo kakvoj vezi s Džang, precizirano je da je on tokom meča sjedio u boksu Kineskinje.

(Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.