25.11.2015. 21:20
0
Milan Popović vjerio hrvatsku pjevačicu iste sedmice kada se udala Severina
Prema pisanju srbijanskih medija, Milan Popović je vjerio hrvatsku pjevačicu Slađanu Petrušić iste sedmice kada se njegova bivša Severina Vučković udala za Igora Kojića.

Petrušić je priznala da je s Popovićem provela tri dana u jednom beogradskom hotelu. 

"Slađana nam je ispričala kako je izgledalo druženje sa Milanom u hotelu. Povjerila nam je čak i da joj je tokom boravka u Parovima slao cvijeće nekoliko puta, kao i korpu sa svježim voćem", izjavila je njena prijateljica. 

"Kada je Severina dobila bakarni prsten pokupila je kofere i otišla, a ja to ne namjeravam da uradim. Za mene je taj prsten najvrijedniji", kazala je Petrušić. 

(Adna Zukanović-Zilić)
(Foto: Kurir)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.