28.5.2016. 17:23
0
Srbijanska pjevačica: Zbog svog izgleda sam često kući iz škole dolazila uplakana
Srbijanska pjevačica Neda Ukraden ponosna je na svoj izgled u sedmoj deceniji života, prenosi Alo.rs.

Piše: Haris Ahbabović

Iako ističe da je sedamdesetih godina prošlog vijeka žarila i palila estradnom scenom, Neda je priznala da je imala kompleks zbog izgleda zadnjice. 

"U tinejdžerskim godinama, ja sam dolazila danima plačući iz gimnazije, posebno nakon časa fizičkog. Sve su drugarice bile drugačije građene od mene, a ja sam imala obline. Zbog toga sam dolazila kući toliko uplakana, da majka nije mogla da me smiri. Bila sam toliko iskompleksirana što imam trćasto d***, da je to bilo strašno. Što si zreliji, to si realniji, i rasčistiš sa kompleksima. Naučila sam da prihvatim sebe i budem zadovoljna sobom", rekla je pjevačica.

"Ja se trudim da vježbanjem i ishranom održim svoju liniju. Nemam vremena za teretanu i nemam individualne časove sa personalnim trenerom, ali u kući imam loptu, tegiće i traku za rastezanje, prije svega, jedan peškir. Radim trbušnjke i sklekove svaki dan. Uradim 40 trbušnjaka u jednoj seriji, ali više puta dnevno. Volim i da jedem fino, a ne možeš gladan izlaziti, pjevati, raditi, tako da ne mogu samo da budem na biljkama. Što si stariji, to je više truda potrebno, dok sam bila mlada to nisam radila. Ipak, mladost je pitanje duha, srca, mozga, stava i svega ostalog", objašnjava Neda.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.