22.10.2016. 16:24
0
Svađa Jelene Karleuše i Snežane Đurišić jer je Jelena za narodnjake rekla da su "džiberska" muzika
Snežana Đurišić, srbijanska folk pjevačica, pobijesnela je na Jelenu Karleušu zato što je rekla takmičarki da neće biti zvijezda jer pjeva narodne pjesme, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Jelena Karleuša je za narodnjake rekla da su džiberi, a u tome se prva prepoznala Snežana Đurišić, koja je u bijesu ustala sa sudijske stolice i krenula prema Jeleni.

Skandal se desio kada je jedna šesnaestogodišnjakinja otpjevala narodnu pjesmu i dobila pozitivne komentare svih članova žirija, osim Karleuše.

- Ne možeš sa 16 godina da pjevaš tu džibersku muziku ako planiraš da postaneš zvijezda - rekla je Jelena, na šta je Đurišić burno reagovala.

- Prestani više, Jelena. Dvije godine trpim tvoje uvrede i poniženja, ljude koji pjevaju narodnu muziku nazivaš džiberima. Ja od tog hljeba živim. Šta meni fali? Pjevam pod šatorima i tamo gdje me ljudi žele, pa sam ipak zvijezda u tom poslu - rekla je Snežana.

- Snežana, molim te, dopusti mi, ti si akademski građanin - obratila joj se JK, a Snežana je kratko rekla:

- Jesam akademski građanin jer sam završila muzičku akademiju.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.