22.6.2018. 22:51
1
Ranjeni kum Ane i Raste otvorio dušu: Nisu me ni zvali da pitaju kako sam
Reper, kojem je Andrej bio i tjelohranitelj i vozač, i njegova žena Ana nisu ga ni posjetili ni kontaktirali, jer već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima
Nakon pucnjave na Andreja Ančevića, vjenčanog kuma Ane i Raste, ispred njegovog restorana na Zvezdari, povrijeđeni je pušten na kućno liječenje.

Reper, kojem je Andrej bio i tjelohranitelj i vozač, i njegova žena Ana nisu ga ni posjetili ni kontaktirali, jer već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima.

– Nikada u životu ne bih pomislio da Rasta ima veze sa ovim napadom na mene, niti da bi on mogao ovako nešto da uradi. Mi se jedan drugom nismo mnogo zamjerili, samo smo prekinuli kontakt, i to je to.

– On je meni preko medija poželio brz oporavak, ali nije me zvao. Nije ni Ana. Da su htjeli, mogli su, tačno je da nisam imao telefon pored sebe ovih dana, ali postojali su drugi načini da se dođe do mene za onog ko je htio.


– Ja sam njima bio vjenčani kum, zakazao sam im vjenčanje i organizovao sve, a poziv za krštenje njihove kćerkice još nisam dobio –ispričao je Andrej Ančević, prenosi Espreso.

Vjenčani kum Ane i Raste, vidno razočaran njihovim trenutnim odnosom, riješio je da pusti stvari onakvim kakve jesu:

-Rasta je pustio da mu drugi pune glavu o meni i ja mu ne zamjeram, neka misli šta hoće. Ovo što mi se dogodilo nije nas pomirilo. Znaš kako, ima ljudi, a ima i neljudi, ali ne želim da pričam više o Rasti i Ani. Ja sam prema njima bio maksimalno korektan, I to je sve.

O djevojci koja je također ranjena te večeri, izjavio je:

– Metak je slučajno pogodio neku ženu, a mediji su pisali da je to moja supruga, što nije tačno. Ja idem sada pomoću štapa, ali biće sve okej, uskoro ću moći i da treniram, prenosi Avaz.ba. 

Saradnju i svaki kontakt sa Ančevićem, Ana i Rasta prekinuli su 2016. godine nakon vjenčanja. Aki je tada za medije otkrio da su ga njih dvoje ponižavali, iako im je organizovao vjenčanje i bio im kum.


(Lejla Trle) 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.