24.4.2019. 17:45
0
Evo zašto je Duško Tošić prestao pratiti Jelenu na Instagramu
Duško Tošić navodno je podnio papire za razvod braka i sve teže podnosi situaciju da njegova supruga Jelena Karleuša ne prihvata činjenicu da on želi razvod.

Duško, koji je spreman ženi ostaviti vilu od dva i po miliona eura i platiti paprenu alimentaciju za djecu, u posljednje vrijeme, kako tvrdi ovaj list, bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka.

- I prije nego što je Divna umrla, Duško je na sve načine pokušavao uvjeriti Jelenu da je razvod jedino rješenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene navodne afere s Ognjenom Vranješom. Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i s njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je uvjerili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji - kazao je izvor za "Alo".

Navodno, glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu s Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju s njenom pokojnom majkom Divnom, prenosi Avaz.

- On je na njene zahtjeve odreagirao burno i objasnio joj da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt s njom, osim kada je riječ o njihovim kćerkama. Tada ju je i otpratio s Instagrama, što je dodatno podgrijalo priču oko razvoda - tvrdi izvor. 


(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.