7.8.2019. 16:12
0
Karleuša živi na visokoj nozi, a moli za ljetovanje: Htjela zaštekati 1.000 eura
Jelena Karleuša navodno živi na visokoj nozi, a ustvari se trudi da na svojim putovanjima prođe što jeftinije. Tako je bilo i u Crnoj Gori.

Pjevačica je imala nastup u Igalu, a željela je da odsjedne u hotelu sa 5 zvjezdica, ali da ga dobije besplatno. S obzirom da nije uspjela u svojim namjerama, bila je ogorčena, jer je mislila da će gazdi biti odlična reklama preko društvenih mreža gde Jelena ima "armiju" pratilaca.

"Jelena je bila veoma zgrožena njihovim postupkom, ali nije htela da odustane. Ona je zvala nekoliko prijatelja iz Crne Gore da im objasni šta joj se desilo, ali ni oni joj nisu bili od pomoći. Kada je stigla s menadžerom u hotel pravila se uvrijeđena i bila je veoma poslovna, čak pomalo i drska u razgovoru s recepcionerima. Pošto je za nju uobičajeno da objavljuje fotografije sa mjesta gdje se nalazi, sada je bila potpuno nema. Uopšte nije fotkala luksuzni apartman u kojem je bila smještena, prelijepi bazen niti restoran. Ona je objavljivala fotke s jahte, kao i s nastupa, ali ništa što bi moglo da pokaže gde je odsjela", kaže izvor i dodaje da se na izlasku posljednjeg dana desila promjena, piše Oslobođenje.

"Posljednjeg dana, Karleuša se srela sa glavnim menadžerom hotela i ipak našla zajednički jezik. On joj je napravio popust za tri noćenja, i obećao joj je da sljedeći put kada dođe moći će da boravi besplatno, a ona je odmah ispunila svoj domaći zadatak. U opisu fotografije s bazena koju je objavila na Instagramu odmah je napisala gdje se nalazi i zahvalila se ljubaznom osoblju i vlasnicima najljepšeg hotela u Crnoj Gori", ispričao je izvor.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.