22.12.2019. 22:26
6
Vlatka Pokos napala Lepu Brenu: Za Jugoslavijom plaču samo Srbi jer je to bila Srboslavija
Nakon što je Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima kojima je zasmetao njen nastup u Zagrebu, javila se i bivša hrvatska pjevačica i tv voditeljica Vlatka Pokos koja je imala potrebu odgovoriti Breni, ali i podijeliti svoje stavove o ratu i “miroljubivim Jugoslavenima”.

U svojoj je objavi prozvala i Ivu Todorić, koja je bila na Breninom zagrebačkom koncertu, ali i Milana Bandića koji je Brenu vodio na ručak.

“Prije svega, moram se ispričati hrvatskim desničarima jer nisu najgori, najprimitivniji niti najnepismeniji na internetu. To su, ‘miroljubivi’ Jugoslaveni, oni koji ‘nisu željeli rat’ u što sam se imala prilike uvjeriti prije nekoliko dana kad sam komentirala njen sramotni nastup u Zagrebu, pred publikom koja je rezultat ratnih migracija i tvrdim da osim Ive Todorić, pripadnice hrvatske domoljubne pljačkaške obitelji, tamo nije bilo Zagrepčana”, započela je Vlatka oštro, navodi “Index“.


“Čitam Brenine nemušte isprike o uniformi srpskih dobrovoljaca i spašavanju njenog oca iz Brčkog. A od koga ga je spašavala nego upravo od tih istih, koji su masovno klali njen, muslimanski narod. Groteskno! Kaze da ju je iznjedrila Hrvatska?! Što reći na to, osim da se malo zbunila u zemljopisu jer u SR Hrvatskoj nije imala previse uspjeha. Njene priče o ljubavi i miroljubivim Jugoslavenima neka ostavi za one koji joj vjeruju jer to nije slučaj s većinom Hrvata. Za Jugoslavijom plaču samo Srbi jer je ta država bila Srboslavija u kojoj su svi bili ‘jednaki’ ali oni nešto ‘jednakiji’ pa su, kad je ljubav pukla, krenuli ubijati po bivšim republikama. Platili smo previsoku cijenu da bismo slušali Jugoslavenku i njeno spominjanje najvećih hrvatskih blaga poput Jadranskog HRVATSKOG mora i Panonske nizine, kao nečeg njenog. Samo da je podsjetim, to je hrvatska zemlja i uvijek će biti. Ovakve ‘bratske’ pjesme i poruke u meni izazivaju užas i podsjećanje na krvavi rat. Ona naziva naše generale primitivcima? Ljude koji su nas branili i obranili od njenih primitivaca i ubojica. Lepoj Breni samo treba veće trzaste i više love. Osoba koja se odrekla vlastitog naroda, podrijetla i obitelji, neka mi ne govori o ljubavi. I za kraj, sramite se svi koji ste bili na balkanskom derneku najgore vrste u srcu mog lijepog Zagreba! Bandić? Što reći, dolazi od iste vrste, gladne samo novca i moći. Pravi rvacki ‘domoljub’! Ja nisam primitivna, niti sam huškačica i neka mi prodike o kulturi na drži balkanska cajka! Novac, hvala Bogu, ne može kupiti bas sve”, poručila je.

Neki su je fanovi podržali, dok su joj drugi poručili da dolaze do zaključka da Vlatki “ne valja niko”.


(Admir Oručević)

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.